Om oss

Tornerose AS / sleepingbeauty.no er en spesialforretning innen sengetøy og har levert dyner, puter og sengetøy av høy kvalitet til våre kunder i snart 30 år. Vår første butikk åpnet på Bekkestua i Bærum i 1989. I 2008 åpnet vi også på Ullevål stadion i Oslo. Fra 2004-2019 drev vi i tillegg nettbutikk og i dag kan du få tak i Torneroses kompetanse her på sleepingbeauty.no. I alle disse årene har vi spesialisert oss på dyner og puter i dun. Gjennomsnittsmennesket bruker rundt 1/3 av livet på å sove, så det sier seg selv at nattesøvn er viktig!

I Tornerose AS / sleepingbeauty.no er vi opptatt av å levere kvalitetsprodukter og har fokus på rene, allergivennlige og etiske produkter og følger tett produksjonsprosessene til produktene våre slik at du skal kunne sove godt.  

Vi vil gjerne dele vår kunnskap og erfaring med deg og jobber kontinuerlig med å forbedre oss og setter derfor stor pris på dine tilbakemeldinger. Vi er opptatt av god kundeservice og oppfølging av kundene våre. Hvis du ikke finner svar på det du lurer på her er du velkommen til å kontakte oss på [email protected] eller på tlf. 93227474.